ACTUALITAT

ÚLTIMES NOTICIES
Treballant Ferralles Batlle

Dia internacional dels boscos

Avui 21 de març celebrem el dia internacional dels boscos perquè ens agrada gaudir de la natura amb tu. Recordem la importància de mantenir uns boscos nets i ben preservats.
Treballant Ferralles Batlle

5a Jornada de networking

La setmana passada es va realitzar la 5a jornada de networking del gremi de recuperadors, consitent en la gestió de RAES i la nova era digital a les empreses.
Treballant Ferralles Batlle

COL·LABOREM AMB SANT JOAN DE DÉU

Ja ens han arribat les samarretes solidàries per col·laborar amb l'Hospital Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil. Ferralles Batlle aportem tota la recaudació de la venta de les samarretes per ajudar a tots aquests nens que pateixen càncer. Són 10€ que van íntegres a la investigació. Ja en tens una? Telèfon: (+34) 93 849 11 06

Treballant Ferralles Batlle

BIR 2018

Nosaltres també ens reciclem

Aquesta setmana l'estem passant al BIR 2018 fent networking amb partners del sector. Establim noves connexions i ens reciclem.

Treballant Ferralles Batlle

Nou web

Trobaràs els nostres serveis i contacte al nou web corporatiu

Hem actualitzat el web corporatiu. D'acord amb les tendències actuals per tal de facilitar el contacte amb vosaltres i millorar la nostra tasca comercial i de comunicació i amb l'objectiu d'una millor concienciació medioambiental, hem creat un web àgil i intuitiu.