FERRALLES BATLLE

GESTORS DE RESIDUS

POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades l'informem a continuació sobre l'ús de les seves dades personals per part de Ferralles Batlle.

Informació sobre Protecció de Dades

Responsable del tractament de les seves dades Identitat: Ferralles Batlle, S.L.U. - NIF: B-60074804

Dir. Postal: Carrer de Finlàndia, 9-23 cantonada, Carrer França, 08520, Barcelona

Telèfon: (+34) 93 849 11 06

Correu electrònic: fb@ferrallesbatlle.cat

Finalitat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A Ferralles Batlle tractem les dades dels usuaris que contacten amb nosaltres a través de la pàgina web, prèvia acceptació per part seva, per:

1. Poder atendre la seva sol·licitud d'informació o remetre-li un pressupost en cas de sol·licitar-ho.

2. Enviar informació comercial i publicitat sobre els nostres serveis o novetats de Ferralles Batlle.

3. Així mateix tractem dades anònimes dels nostres visitants mitjançant cookies que ens permeten obtenir informació per millorar l'experiència de l'usuari i personalitzar el contingut de la pàgina web.

4. Atendre les candidatures i sol·licituds de feina que vostès trametin mitjançant la nostra pàgina web.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran de forma indefinida per a les activitats de, atenció, promoció i publicitat atenent en tot moment als drets que tenen els usuaris d'acord amb la llei. Les dades dels currículums enviats pels candidats es conservaran un màxim d’un any.

Legitimació

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és la seva acceptació dels nostres termes i condicions legals establerts a la nostra pàgina web i el seu lliure voluntat de contactar amb nosaltres per sol·licitar informació, un pressupost o remetre’ns el seu currículum vitae.

Destinataris

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les seves dades de contacte no seran cedides a altres entitats.

Drets

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

1. Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Ferralles Batlle estem tractant dades personals que els concerneixen o no.

2. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits .

3. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

4. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Ferralles Batlle deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Com pot exercir els seus drets?

Pot exercir els seus drets per deixar de rebre informació de Ferralles Batlle mitjançant sol·licitud escrita i per correu electrònic dirigida a la següent adreça: fb@ferrallesbatlle.cat

Per a qualsevol altre tipus d'exercici de drets pot contactar mitjançant sol·licitud per escrit mitjançant correu postal o correu electrònic a les adreces indicades a l'apartat "Responsable del tractament de les seves dades".

Com pot fer una reclamació?

Els interessats podran dirigir les seves reclamacions a les autoritats de protecció de dades en el cas de considerar vulnerats els seus drets en la forma en què Ferralles Batlle tracta les seves dades personals.

Per a això pot dirigir-se a l'Agència de Protecció de Dades C / Jorge Juan 6, 28001 Madrid Tel. +34 913.996.200